Datum: 19-09-2021 - 20:01
13
sep
'14

16 september inloopavond over glasvezel

Inloopavond over glasvezel in De Vinkenhof in Noordwijk. Om vragen over glasvezel te beantwoorden en inwoners te informeren over de aanlegwerkzaamheden en de verschillende glasvezeldiensten, organiseert Reggefiber samen met de aannemer een inloopavond.

Iedereen is vanaf 19.00 uur uitgenodigd in Zalencentrum De Vinkenhof op dinsdag 16 september. Projectmanager Linda den Iseger nodigt iedereen uit. Omdat de aanleg van het glasvezelnetwerk voor velen een nieuwe ervaring is, roept het regelmatig vragen op. Linda den Iseger, projectmanager bij Reggefiber stelt: “We willen dat alle inwoners goed geïnformeerd worden over de planning, de aanlegwerkzaamheden en de mogelijkheden die glasvezel biedt. Er zijn altijd vragen over hoe de aanleg van het netwerk in zijn werk gaat, waarom er wijkcentrales geplaatst moeten worden, of de tuin ook open moet en of inwoners ook glasvezel in hun woning krijgen als er nog geen abonnement is afgesloten bij een serviceprovider. Ook worden alle vragen beantwoord over het aanbod van de verschillende serviceproviders voor radio, televisie, internet en telefonie via glasvezel. Inwoners kunnen tussen 19.00 en 21.00 uur langs komen in Zalencentrum De Vinkenhof aan Achterzeeweg 1 in Noordwijk.” Meer informatie. Inwoners kunnen voor alle vragen over glasvezel, eventuele klachten over de aanleg en het afsluiten van een glasvezelabonnement ook terecht in de glasvezelwinkel. De winkel is gevestigd aan de Kerkstraat 15 in Noordwijk. Voor openingstijden en meer informatie kan men terecht op www.eindelijkglasvezel.nl/noordwijk.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.