Datum: 31-03-2020 - 03:07
10
sep
'14
Themabijeenkomst omgaan met Alzheimer of dementie voor de mantelzorger
Geschreven door

Themabijeenkomst omgaan met Alzheimer of dementie voor de mantelzorger

Themabijeenkomst omgaan met Alzheimer of dementie voor de mantelzorger

 

Steunpunt Mantelzorg Noordwijk en het Ontmoetingscentrum Dementie Noordwijk van ActiVite organiseren op dinsdagmiddag 23 september 2014 van 13:30- 16:00 uur een bijeenkomst voor alle mantelzorgers van Noordwijk over omgaan met mensen met Alzheimer of dementie.

Als iemand lijdt aan een vorm van dementie heeft dat niet alleen gevolgen voor de persoon zelf maar ook voor de omgeving. Het omgaan met een naaste met dementie valt niet altijd mee. Vaak komen er bij de naastbetrokkenen allerlei vragen op zoals : Hoe kan ik het beste omgaan met bepaald gedrag?

Tijdens de bijeenkomst zullen we op een interactieve manier met u in gesprek gaan. Hierbij willen we vooral praktische handvatten bespreken en tips geven gebaseerd op ervaring en deskundigheid. Tevens zal er een mantelzorger aan het woord komen om haar verhaal te vertellen. Ook is er alle gelegenheid om met andere mantelzorgers ervaringen uit te wisselen.

Deze middag zal plaatsvinden in het Trefpunt, Schoolstraat 2 Noordwijk.

U kunt zich tot uiterlijk 22 september opgeven via tel. 071-3688888 of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.