Datum: 29-07-2021 - 22:42
21
aug
'14

IJsjes uitdelen bij picknick

Ook deze zomer organiseerde Stichting De Zonnebloem een leuke picknick bij de Scouting Norvicus Noordwijk. Wethouder Marie José Fles deelde de ijsjes uit.

Geheel in stijl

De wethouder had er speciaal een mooie hoed voor opgezet en er een handig schort voor aangedaan. Ze was helemaal in stijl voor haar bijdrage.

Clubhuis

Dit keer konden de gasten niet lekker buiten eten. Vanwege de regen moesten ze uitwijken naar het clubhuis. Het mocht de pret niet drukken.

Vrijwilligers

Wethouder Fles stelde zich eerst voor. Hield een korte toespraak. En zei onder meer dat ze het ongelooflijk fijn vond dat zo veel vrijwilligers de handen uit de mouwen hadden gestoken voor deze picknick.

Regen en kou

Daarna ging ze rond met de ijsjes. Die vonden gretig aftrek. Ondanks de regen en de kou, want dinsdag 19 augustus 2014 liet de zomer zich even niet zien in Noordwijk.

 

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.