Datum: 04-06-2023 - 20:16
20
jun
'14

Politie zoekt getuigen bedreiging scooterrijdster

De politie zoekt getuigen van een incident waarbij maandag 16 juni omstreeks 18.15 uur een 25-jarige scooterrijdster uit Noordwijk werd bedreigd.

De vrouw reed over de  Van Limburg Stirumstraat toen zij bij de kruising met het Kloosterplein verzuimde om een scooterrijder die van rechts kwam, voorrang te verlenen. Zij kon voorkomen dat beide elkaar raakten, door scherp naar links te sturen. De vrouw bemerkte vervolgens dat deze bestuurder haar achterna reed en dat hij onderweg meerdere maken hard tegen haar scooter trapte. Zij kon nog maar net voorkomen dat zij met haar scooter ten val kwam. Toen zij daar wat van zei, bedreigde hij de vrouw op zeer ernstige wijze. Uit haar verklaring bleek later dat daar de aangeefster door een vrouw is aangesproken die het voorval wellicht heeft waargenomen. De gebeurde tweemaal bij de Albert Heijn in Noordwijk. De politie is met name op zoek naar deze vrouw omdat zij wellicht belangrijke informatie heeft die voor het onderzoek van belang kan zijn. Het signalement van de verdachte is: blanke man, 30 a 40 jaar, breed tot gezet postuur. Hij reed op een witte Vespa.

Politie zoekt getuigen

Bent u getuige geweest van dit incident of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Noordwijk via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.