Datum: 29-07-2021 - 22:40
16
jun
'14

Dagje uit met de Zonnebloem naar Nederzand(t)

Dinsdag 10 juni waren de gasten van de Zonnebloem afdeling Noordwijk te gast bij Nederzand(t). Het was prachtig weer en werd er koffie, met een flink stuk appeltaart, gedronken  op het terras.

Ook stonden er ritten met de Strandrups over het strand en ritten met de ouderwetse gele schoolbus door de omgeving op het programma. De gasten genoten zichtbaar, mede door het feit dat ze al jaren niet meer op het strand geweest waren. Tijdens de tocht door de omgeving kwamen vele herinneringen boven: “Daar heb ik vroeger nog gelogeerd bij tante Beppie”. Tussen de ritten door kon men genieten van een overheerlijke lunch. Helaas viel de laatste rit letterlijk in het water, want het begon te regenen, maar dat mocht de pret niet drukken. Met de paraplu op was het heerlijk toeven op het strand.

 

 

Deze activiteiten kunnen georganiseerd worden voor een minimaal bedrag, omdat er geld opbrengende acties worden gehouden door de vrijwilligers van de Zonnebloem. Zo stonden ze afgelopen weekend met hun bekende enveloppenverkoop op de braderie van de Kerkstraat. Ook de lotenverkoop brengt een leuk bedrag op voor de afdeling.

Op 16 juli staat er een kraam van de Zonnebloem op de zomermarkt in de Hoofdstraat. Steun dit goede doel en kom enveloppen kopen, waar leuke prijzen mee te winnen zijn. Ook kunt U hen steunen door het kopen van loten.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.