Datum: 01-06-2020 - 05:10
27
jan
'14

Man vermist Noordwijk (Update 8)

Sinds zondagmiddag 19 januari wordt vermist een blanke man van 1,80 meter. Hij heeft een slank postuur en kort bruin haar.

De man is op een zwart/grijze Koga Miyata-fiets vertrokken vermoedelijk richting de Langevelderslag. De politie is samen met familie aan het zoeken geweest.

Weet u meer bel dan met de politie 0900-8844

UPDATE 21.35 uur 20-01-2014

De man wordt nog steeds vermist. Afgelopen nacht heeft een politiehelikopter meegezocht; tot nu toe zonder resultaat.

UPDATE 22:04 uur 20-01-2014

Onze vader wordt vermist, Arie Korbee, 1,80m. Hij heeft donkere kleding aan, bruine schoenen(halve laarsjes), blauwe spijkerbroek en een zwarte jas.
Zijn leeftijd is 59 jaar. Hij is mogelijk verward.
Als hij in een hotel verblijft, wilt u dan de politie verwittigen. En foto update!!
UPDATE 09:10 uur 21-01-2014
Nog niets gehoord of gevonden; blijft u kijken!!
UPDATE 11:52 uur 21-01-2014

Vanaf 19 januari 2014 wordt de heer Arie Korbee, geboren op 15 mei 1954, vermist vanuit Noordwijk:

Signalement:
Blank, 1.80 m lang, slank postuur kort donkerbruin haar, blauwe spijkerbroek, zwarte trui, zwarte heuptas en bruine instaplaarzen.

Hij heeft op 19 januari omstreeks 14.50 uur op het Bonnikeplein te Noordwijk voor het laatst gepind bij de Albert Heijn.
Kort daarna heeft hij nog telefonisch contact gehad met zijn vrouw. Daarna is niets meer van hem vernomen.

Hij is weggegaan op de fiets.


Bijzonderheden fiets:
Een zwart/grijze herenfiets, hoog model van het merk Koga Miyata, type Prominent.

Als iemand informatie heeft over zijn verblijfplaats, dan gaarne contact opnemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844.

Update: 16:30 uur 21-01-2014

Grote zoekactie in de omgeving Den Helder/Texel..

Update 09:10 uur 24-01-2014 familie gaat zelf zoeken in de omgeving Den Helder. Ari Korbee heeft niet meer gepind Mogelijk dat er vanavond op tv aandacht wordt gevraagd

UPDATE 27-01-2014

Zoektocht naar Ari Korbee (59) op Texel 24-01-`14

Zoals jullie weten wordt Ari Korbee vermist sinds zondag 19-01-`14, Na vele (politie)acties en hulp van iedereen, media-aandacht, en bekendheid die er aan gegeven is, en zijn zoon Stephan die met zijn vriendin naar Den Helder was geweest om daar te zoeken aan het begin van deze week, was er tot op de dag van vandaag niets meer vernomen als een nieuw spoor of lichtpuntje,
Het enige aanknopingspunt was de pintransactie van 100 euro in Den Helder.
We hebben besloten met een clubje te gaan zoeken op Texel, waarvan we vermoedens hadden dat hij zich daar zou bevinden.
En zo mogelijk Ari te vinden en in elk geval een aanknopingspunt te vinden.
Vanmorgen om 06:30 zijn Koen en ik gaan rijden naar Den Helder, de andere 4 verdeeld over 2 auto`s kwamen een uurtje later en 2 bleven in Den Helder om daar nogmaals hard hun best te doen met flyeren en informatie delen.
Koen en ik namen de boot van 08:30 uur en liepen langs een agent die we maar gelijk aanspraken. De agent was een hele vriendelijke man en hielp ons direct; hij was al op de hoogte van de vermissing van Ari en onze zoektocht was ook bekend. Deze hadden we op aanraden van mijn werkgever al aangemeld, evenals bij de boswachterij, Dit wierp nu al vruchten af, want de agent bood ons aan achter hem aan te rijden naar het bureau en ondertussen had hij het bureau al gebeld en werden we goed ontvangen.
Op het bureau kwam net de boswachter aan en een andere agent die het overnamen van de 1e agent. We hebben ons plan van aanpak verteld en zij gingen helpen, De boswachter vertelde ons locaties op het eiland die vrijwel onbekend zijn, waaronder een ingegroeide bunker in het duingebied.
De boswachter Erik nam een gebied voor zijn rekening en ging deze uitkammen, Dit hielp ons natuurlijk enorm. De agent en boswachter zouden later op de dag nog telefonisch contact met ons hebben en hierna is er nog een Burgernetactie uitgegaan en een extra telexbericht voor de eilanderbewoners.
We zijn overigens diverse keren de politiewagens tegengekomen die ook actief bezig waren.
Koen en ik vertrokken na het politiebureau met een vrijbrief om overal te gaan en te staan en voelden ons meer dan welkom!, Dit ging goed!
Koen en ik reden Den Hoorn binnen en kwamen bij de buurtsuper, de 1e stop, ik naar binnen en 2 aardige dames waren ook al op de hoogte. Na een gesprekje en wat flyers achterlatend en buiten opplakkend vertrokken wij richting “de Hors” (gebied) onder “de Geul” hier hebben we bij de Mokweg (P) de auto geparkeerd, de wandeltocht en al flyerend het gebied uitgekamd.
Inmiddels kwamen de volgende 2 van het team aan, spraken weer bij de auto af. Zij hebben een andere route genomen en andere plaatsen bezocht.
Koen en ik gingen weer het gebied in om naar een verborgen bunkertje te gaan; dit was een hachelijke tocht vol doornstruiken en modder en heuvels, maar we moesten en zouden deze vinden, na een lange tocht eindelijk! De bunker, het laatste stukje werd een sprintje, maar helaas de bunker was leeg; de tocht ging weer terug. Inmiddels al half 12.
Toen we bij de auto waren, de auto met flyers beplakt en door dorpjes al vragend en vertellend naar de plaatsen Oudeschild, den Burg Oosterend, Cocksdorp gegaan en via Cocksdorp naar de vuurtoren welke op het meest noordelijke punt ligt.
De mensen die we tegenkwamen en spraken( dit waren er veel) waren allemaal op de hoogte van de vermissing van Ari. (Social)Media helpt!
Maar helaas nog geen goede aanknoping.
De zoektocht die ging verder naar de Koog( gebied in midden aan de westkant), ook hier gezocht en geflyerd en mensen gesproken, daarna inmiddels einde middag door naar den Burg, waar we ook af hadden gesproken met het andere team. Op het parkeerterrein van het gemeentehuis, We zijn binnen geweest en hier zaten 2 behulpzame dames aan de balie, kenden het verhaal ook en namen na een gesprekje graag onze flyers aan. Zij bevestigden de Burgernetactie; een van de 2 had een melding gehad.
We hadden nu echt de indruk dat iedere eilandebewoner van de vermissing op de hoogte was en het was tijd om terug te gaan. Echter nog 10 minuten tot de boot ging!! (1 per uur) en we zijn achter elkaar aan geracet naar de boot en waren net op tijd. Eenmaal terug in Den Helder wilden ook wij de pinautomaat aan de Waddenzeestraat 15 wel eens zien, hier zijn we met zijn vieren heengegaan, en hebben er rondgevraagd in winkels naar camerabeelden en ook hier geflyerd,
De Domino`s pizza`s hebben we ook getrakteerd op een lekkere dikke stapel flyers en de dames delen de stapel op met bestelde pizza`s.
Dit was ons laatste actie van vandaag en we waren ondanks dat Ari niet gevonden was toch met een voldaan gevoel richting huis gegaan, omdat we alles uit de kast hebben gehaald en het mensen weer op scherp heeft gezet

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • TuinExtra in Noordwijk vanochtend overvallen. (update: politie oproep getuigen)