Datum: 26-06-2019 - 18:48
03
jan
'14
Carlo Midiri geeft masterclass in finale 'CupCakeCup'
Geschreven door

Carlo Midiri geeft masterclass in finale 'CupCakeCup'

Carlo Midiri, eigenaar van patisserie en chocolaterie George Vis in Noordwijk, verzorgt een masterclass chocolade in de finale van het Tros-televisieprogramma 'CupCakeCup'.

 

De uitzending is op zaterdag 4 januari om 19.00 uur bij Zapp op Nederland 3.

 In de kerstvakantie werd er iedere doordeweekse dag een aflevering van de 'CupCakeCup' uitgezonden. In de elfdelige serie ging het erom wie de mooiste en lekkerste cupcake kon bakken. Voor de wedstrijd meldden zich 120 kinderen in de leeftijd van 9 tot en met 12 jaar aan. Na een voorselectie drongen twintig van hen door tot de televisie-uitzendingen. Uiteindelijk bleven er voor de finale vier over. Carlo Midiri werd gevraagd om met hen een cupcake te maken waarin chocolade was verwerkt. "We hebben een cupcake gemaakt met een bloem van chocolade en in het midden van de bloem pronkte de cupcakecup. De winnaar van mijn opdracht mocht een ochtend meelopen in de chocolaterie en zijn winnende cupcake zal in de week na de finale bij ons verkocht worden."

Naast Midiri verzorgde ook Joop Braakhekke één van de opdrachten in de finale.

Wie de winnaar is geworden kan Midiri natuurlijk nog niet verklappen. Wel dat deze naar huis gaat met de felbegeerde gouden CupCakeCup. Bovendien zal de winnende cupcake worden geserveerd op het afscheidsfeest van Prinses Beatrix, op 1 februari 2014 in Ahoy Rotterdam.

Meest populair

  • Man vermist Noordwijk (Update 8)
  • 33 Noordwijkse restaurants samen in Campagne 2 FOR 1 (2013)
  • Automobilist vliegt over de rotonde en schept meerdere fietsers op de Gooweg
  • Terug in de tijd: Hoe zag discotheek Boule 7 er ook alweer van binnen uit?
  • Jongen afgetuigd in de Abraham van Rooijenstraat