Datum: 14-11-2019 - 06:57
07
okt
'13
Decos Space to Be Fotowedstrijd met € 1.000 aan prijzen
Geschreven door

Decos Space to Be Fotowedstrijd met € 1.000 aan prijzen

Decos lanceerde Space to Be Fotowedstrijd met € 1.000 aan prijzen

 

Speciaal in de oktobermaand ‘Noordwijk Space to Be’ lanceert Decos Technology Group een unieke fotowedstrijd. In deze maand waarin veel activiteiten rondom ruimtevaart worden georganiseerd, nodigde Decos elke (amateur) fotograaf uit haar spectaculaire pand te fotograferen. Het futuristische kantoor is dé eyecatcher op het Space Businesspark, met opvallende schuine wanden en een fenomenaal interieur. Maak foto’s van binnen- en/of buitenkant en upload deze via Twitter of Facebook met#Decos. De hoofdprijs is een geldprijs van € 600, de tweede prijs bedraagt € 300 en de derde prijs € 100.

 

Uniek decor voor fotografen

Het papierloze kantoor van de IT-organisatie is vormgegeven als een futuristische meteoriet die is geland in een maanlandschap, met schuine muren, doorlopende raamstroken en een ijsblauwe huid. Maar ook de binnenkant van het pand spreekt enorm tot de verbeelding. Direct bij binnenkomst straalt de strakwitte hoogglansvloer met de lichtgevende ontvangstbalie je tegemoet. Iets verder zie je de doorkijkjes naar de hogere verdiepingen via de open trappen en lichte vides. Hangende planten, schuine deuren, een manshoge rode hond en dat alles temidden van hoge open kantoortuinen. Het pand is één fantastisch lijnenspel met unieke hoeken en doorkijkjes, die een uitdaging vormen voor elke fotograaf.

 

De wedstrijd
Speciaal voor deze 'Space to Be' maand nodigde Decos iedere fotograaf van harte uit haar pand vast te leggen en dit vervolgens te delen via social media. Een vakjury zal de foto's beoordelen en een top 3 uitroepen tot winnaars. De wedstrijd loopt van 26 september t/m 4 november. Het pand was exclusief geopend voor fotografen op zondag 6 oktober van 10.00 u tot 17.00 u, tegelijk met de open dag van ESA/ESTEC. Meer informatie en de voorwaarden zijn te vinden op www.decos.com/fotocontest.

{gallery}3516{/gallery}

Meest populair

  • Man vermist Noordwijk (Update 8)
  • 33 Noordwijkse restaurants samen in Campagne 2 FOR 1 (2013)
  • Automobilist vliegt over de rotonde en schept meerdere fietsers op de Gooweg
  • Terug in de tijd: Hoe zag discotheek Boule 7 er ook alweer van binnen uit?
  • Opruimen NSS