Datum: 05-12-2020 - 13:00
21
sep
'13

Karin Slaughter signeert in Het Cultuurcafé

Zaterdag 28 september  is de thrillerschrijfster KARIN SLAUGHTER te gast in Noordwijk. De dag ervoor is deze ‘Queen of Suspense’ te zien bij de College Tour van Twan Huys en op zaterdag reist zij langs enkele boekhandels in het land.

 

Karin Slaughter (1971) groeide op in een kleine stad in Georgia en woont tegenwoordig in Atlanta. Ze is de auteur van onder andere Nachtschade, Zoenoffer, Een stille koude huivering, Trouweloos , Triptiek, Onaantastbaar, Versplinterd, Genesis, Verbroken,Gevallen en Stille Zonde. Haar weergaloze thrillers worden in achtentwintig landen vertaald en scoren wereldwijd hoog op de bestsellerlijsten. Met haar ijzingwekkende thrillers verwierf ze internationaal de titel 'Koningin van de suspense', lof van haar collega-misdaadschrijvers en een schare trouwe fans.

Eenieder is welkom op zaterdag 28 september tussen 12.00 en 13.00 uur in Het Cultuurcafé, Vuurtorenplein 6 te Noordwijk. Ontmoet Karin Slaughter en een bakje sterke koffie staat klaar. Toegang vrij.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.