Datum: 26-02-2020 - 19:43
15
me
'12
Informatie voor verenigingen.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Informatie voor verenigingen.

Verenigingen in Noordwijk opgelet: BlikOpNoordwijk.nl is een regionaal portal met als doel het verkrijgen van lokale informatie over bedrijven, verenigingen en alle activiteiten in hun regio. Wij bieden verenigingen een unieke mogelijkheid:

Een gratis presentatie op BlikOpNoordwijk.nl!
Dit is een fullcolour mini-website waarin we de vereniging laten zien. Deze is te vinden via het register of d.m.v. de zoekbalk. Op deze mini-website kan in 400 woorden de vereniging worden belicht en gepromoot d.m.v. het plaatsen van diverse foto's en/of een fotoslideshow. Zelfs een filmpje of audioboodschap is mogelijk.
Uw activiteiten gratis op BlikOpNoordwijk.nl!

U kunt als vereniging in de gemeente Noordwijk op onze site gratis uw nieuws, uitslagen en activiteiten plaatse Wij brengen het snel en graag voor u onder de aandacht van de Noordwijkse bevolking! U kunt dit mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., waarna onze redactie deze zal plaatsen in de rubriek nieuws (uw verslagen van bijvoorbeeld een wedstrijd) of agenda (uw activiteiten).
Wij verzoeken u hiervoor zo volledig mogelijk alle relevante informatie aan te leveren per e-mail, bijvoorbeeld: foto's, locatie, naam homepage, datum, aanvangstijd, toegangsprijs, soort evenement en een korte omschrijving.

Meest populair

  • Man vermist Noordwijk (Update 8)
  • 33 Noordwijkse restaurants samen in Campagne 2 FOR 1 (2013)
  • Automobilist vliegt over de rotonde en schept meerdere fietsers op de Gooweg
  • Terug in de tijd: Hoe zag discotheek Boule 7 er ook alweer van binnen uit?
  • Opruimen NSS