Datum: 27-09-2023 - 22:59
18
sep
'23
Samen voor Vrede en Marhaba Noordwijk herdenken de slachtoffers van de aardbeving in Marokko 
Geschreven door Samen voor Vrede
Foto's PR

Samen voor Vrede en Marhaba Noordwijk herdenken de slachtoffers van de aardbeving in Marokko 

In de nasleep van de verwoestende aardbeving in Marokko, waarvan de gevolgen nog steeds voelbaar zijn, rouwt de wereld om het verlies van levens en om de schade die is aangericht. Tot op heden zijn ongeveer 2900 levens verloren gegaan als gevolg van de aardbevingen en naschokken. En er worden nog steeds vermisten gemeld in afgelegen dorpen....

In een teken van solidariteit en medeleven nodigt de stichting 'Samen voor Vrede', in samenwerking met de stichting Marhaba Noordwijk, alle inwoners van de gemeente Noordwijk en regio uit om gezamenlijk stil te staan bij deze tragische gebeurtenis. 

Op deze herdenking verwelkomen we in het bijzonder natuurlijk alle Marokkaanse inwoners van Noordwijk en familieleden van slachtoffers uit Marokko. Daarnaast iedereen die zijn steun wil betuigen aan de gedupeerden in de rampgebieden.

De herdenkingsbijeenkomst zal plaatsvinden op vrijdag 22 september op de Vinkenhof, gevestigd aan de Achterzeeweg 1 in Noordwijk

Aanloop 18.30 uurom 19.00 start het programma met sprekers en dit wordt omlijst met passende Marokkaanse muziek. Het programma wordt afgesloten om 21.00 uur, maar er is gelegenheid tot napraten na afloop. Wij willen samen even stilstaan bij deze tragedie en onze steun betuigen aan de getroffen gemeenschappen in Marokko.

U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze herdenkingsbijeenkomst.

Met vriendelijke groet,

Stichting Samen voor Vrede Noordwijk

Namens het bestuur

Jmiaa Bellen

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.