Datum: 28-09-2023 - 00:31
07
jun
'23
Ruim twee miljoen extra nodig voor de verbouw van voormalig politiebureau.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Ruim twee miljoen extra nodig voor de verbouw van voormalig politiebureau.

Voor de verbouw van het voormalig politiebureau aan de Duinwetering 101 wordt een aanvullend investeringsbudget van € 2.137.000,-- gevraagd. Het pand krijgt een multifunctionele bestemming. Gemeentelijke en gemeente gerelateerde organisaties worden hier gehuisvest. De kosten worden gedekt uit het wegvallen van huren op externe locaties, het verhuren van m2 kantoorruimten aan derden en het budget onvoorzien structureel....

De raad krijgt het voorstel om een aanvullend investeringsbudget beschikbaar te stellen voor de verbouw van het pand aan de Duinwetering 101.

Daarnaast krijgt de raad het voorstel om de kapitaalslasten van € 106.838,-- over het aanvullende investeringsbudget te dekken uit het wegvallen van huren op externe locaties, exploitatiebijdrage huurders, het verhuren van m2 kantoorruimte aan derden en het budget onvoorzien structureel.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.