Datum: 28-09-2023 - 00:46
04
jun
'23
Wijkvereniging Vinkeveld viert 10-jarig bestaan.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Wijkvereniging Vinkeveld viert 10-jarig bestaan.

Ter gelegenheid van haar 10-jarig bestaan organiseert de Noordwijkse wijkvereniging Vinkeveld op zaterdag 1 juli een lustrumfeest. Het feest vindt plaats bij het wijkgebouw “de Wijkjutter” aan de Uitvaltij 2. Er wordt om 15:00 afgetrapt met een optreden van Excelsior, daarna volgt een pubquiz....

Voor de kinderen is er een springkussen, een poffertjeskraam en zijn er diverse andere activiteiten.

Hierna komt de Noordwijkse band MeernieT in actie en kan er van een heerlijke BBQ worden genoten. Het feest is voor leden van de wijkvereniging. Nog geen lid en woon je in het Vinkeveld? Opgeven als lid is zo gebeurd en kost slechts € 10,- per gezin per jaar.

Voor aanwezigheid op het feest wordt een bijdrage van € 10,- per persoon gevraagd. Dit is inclusief drankjes en BBQ. Voor kinderen is de toegang gratis. Aanmelden is vereist en kan tot uiterlijk maandag 26 juni.

Lid worden van de wijkvereniging en aanmelden voor het feest kan via de site van de wijkvereniging (www.wijkverenigingvinkeveld.nl). Alle informatie over de wijkvereniging en het feest is daar ook te vinden.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.