Datum: 23-09-2023 - 23:21
24
me
'23
Wendy Weijers 50 jaar.
Geschreven door Je kinderen
Foto's Privé

Wendy Weijers 50 jaar.

Het is woensdag 24 mei 2023 en jullie favoriete webmaster kreeg de schrik van haar leven. Niet alleen is haar parel Blik op Noordwijk gekaapt door haar eigen kinderen, is ze niet alleen 28 jaar getrouwd met haar man Walter, maarrrrrr is ze ook: 50 jaar geworden!

Een halve eeuw Wendy Weijers-Bijlemeer en wie weet plakt ze daar nog een halve eeuw aan vast. Meestal als Wendy een jubileumberichtje schrijft staat daar wat in over de achtergrond van deze perso(o)n(en). Wat voor werk onze kersverse Sarah doet weten jullie wel. Dagelijks vliegt ze de hele streek door in de witte blikop-mobiel of op de scooter op zoek naar het laatste (112-)nieuws. Hierbij vergeet ze nog weleens om te eten of dat een van haar kinderen op het station in de regen staat te wachten.

Wat jullie als lezers niet weten is dat, als ze ons niet achterlaat voor een melding, het een hele lieve moeder is die je zelfs om 03:00 uur ’s nachts nog wakker kan bellen. De timing van het plaatsen van dit artikel is natuurlijk briljant. Wendy staat nietsvermoedend de vlag te hijsen boven op de vuurtoren in Noordwijk. Wellicht is een screenshotje geen overbodige luxe voordat ze haar website weer terugpakt. Ze wordt tenslotte maar een keer 50, en dat mag niet zomaar voorbijgaan.

Felicitaties mogen worden gestuurd naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gefeliciteerd Wendy!

Groetjes van je man en kinderen,

Walter, Dani, Nils & Femke

PS: Geef nooit je inloggegevens aan derden/collega's.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.