Datum: 08-06-2023 - 07:26

24
me
'23
Avondvierdaagse Noordwijk 2023.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Avondvierdaagse Noordwijk 2023.

De Noordwijkse Avondvierdaagse is een supergezellig evenement waarbij zo’n 1200 basisschool kinderen uit Noordwijk elke avond 5 km wandelen (of zelfs 10 als wil!). Dit jaar lopen we van di 30 mei t/m vr 2 juni....

De start is om 17:30 bij zwembad Binnenzee en na ruim een uur komen de eerste lopers weer over de finish. Dit jaar zijn er nieuwe routes waar jullie nieuwe plekken van Noordwijk ontdekken. Onderweg is er muziek, een lekkere hap en hopelijk mooi weer om er vier dagen feest van te maken. Dag 4 worden de lopers feestelijk onthaald met publiek en muziek, en natuurlijk de felbegeerde medaille! Dus geef je op samen met je klasgenoten en maak er een gezellige Vierdaagse van!

Scan de QR-code om je in te schrijven of klik op de volgende link: https://app.clubcollect.com/forms/nl/noordwijkse-volleyba/avond4daagse-noordwijk-wypzk4

 

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.