Datum: 02-10-2023 - 11:00
22
me
'23
KunstKlank presenteert het culturele zomerseizoen vol kunst en muziek.
Geschreven door KunstKlank
Foto's Facebook KunstKlank

KunstKlank presenteert het culturele zomerseizoen vol kunst en muziek.

Zondagmiddag 21 mei vond de KunstKlank perspresentatie plaats in het Piet Florisdal in Noordwijk. De hoofdrolspelers, het KunstKlank Projectkoor, makers en vrijwilligers waren aanwezig om het startsein te geven van een cultureel zomerseizoen in Noordwijk....

De culturele zomer in Noordwijk bruist met kunst en muziek. KunstKlank Noordwijk brengt maar liefst drie producties. Op 25 juni kan iedereen meefietsen langs de kunstwerken van Gerard ten Broek, in samenwerking met de Biënnale Noordwijk. Onderweg worden de sportievelingen verrast met muzikale performances.

Van 29 augustus tot en met 7 september vindt er in het Piet Florisdal een bijzondere voorstelling plaats: VAAR WEL, een sprookjesachtige muzikale vertelling, een theaterconcert in de open lucht.

En kinderen en (groot)ouders kunnen op 3 en 6 september op een natuur/kunst expeditie: EXPEDITIE FLORIS. Een activiteit van KunstKlank, IVN Natuurschool en Staatsbosbeheer.

Er is genoeg te beleven deze culturele zomer. Vanaf 1 juni gaat de ticketverkoop van start met een feestelijke bijeenkomst in Theater De Muze. Let op de vroegboekkorting! En wil je meer weten over kunst en cultuur in Noordwijk: volg de KunstKlank Podcast via Spotify of je eigen Podcast kanaal.

Meer info en tickets: www.kunstklank.nl

Vanaf 21 mei de tweewekelijkse KunstKlank Podcast https://kunstklank.nl/kunstklank-de-podcast/

Zondag 25 juni CHANGES een muzikale fietstocht langs de kunstwerken van Gerard ten Broek  https://kunstklank.nl/changes/

29 aug-7 sept 2023 Wereldpremiere VAAR WEL een sprookjesachtige muzikale vertelling, een theaterconcert in de open lucht https://kunstklank.nl/producties/vaar-wel/

3 en 6 september EXPEDITIE FLORIS een familie expeditie vol kunst en natuur https://kunstklank.nl/expeditie-floris/

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.