Datum: 02-10-2023 - 10:53
21
me
'23
Naakte man valt jong meisje lastig in de duinen van Noordwijk.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Naakte man valt jong meisje lastig in de duinen van Noordwijk.

Zondagmiddag 21 mei is rond 16.45 uur een meisje van 16 lastig gevallen door een naakte man in de duinen in de buurt van de Bosweg. Het meisje liep in het duin, een vrouw liep een stuk voor haar. Een stel met een kind achter haar, de man daarvan zag dat de man met de zwarte pet het meisje in de gaten hield...

Daarop is de man met de mindere bedoelingen weer extra in de gaten gehouden. De getuige zag dat de man zich op een meter of vijf van het meisje uitkleedde. Het meisje had oortjes in met muziek maar hoorde herrie van de getuige die aandacht wilde trekken en draaide zich om. Ze stond toen oog in oog met de naakte man op een meter afstand van haar. De naakte man had in de gaten dat hij betrapt was, pakte zijn kleding en rende het duin in.

De politie is direct geïnformeerd over het incident en ter plaatse gekomen. Ondanks een zoekactie is de betreffende man (nog) niet aangetroffen. De politie doet een oproep om uit te kijken naar een man van rond de 45/50 jaar, 1.90 meter lang, lichte huid, kaal, zwart shirt, korte spijkerbroek, zwarte pet. Hij is te voet richting de duinen/strand gelopen. Heeft u deze man gezien, bel dan 112.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.