Datum: 03-10-2023 - 00:11
21
me
'23
Initiatief van KunstKlank: ‘Naaiatelier Coby Zondag’ geopend.
Geschreven door KunstKlank
Foto's KunstKlank

Initiatief van KunstKlank: ‘Naaiatelier Coby Zondag’ geopend.

KunstKlank Noordwijk heeft de laatste maanden hard gewerkt aan de inrichting van een naaiatelier. Aan de basis van dit atelier ligt de studio nalatenschap van Coby Zondag, die in 2022 overleden is. Coby was coupeuse bij oa. KunstKlank, Kleynkoor Academy en Calorama....

In de loop van haar werkzame jaren heeft zij duizenden kleuren garens, lockgaren, knopen, kanten, kantjes, bandjes, lappen enz enz. verzameld. Deze zijn na haar overlijden niet weg gedaan, maar kunnen gebruikt worden in overleg. Het atelier is startklaar, er is een professionele naai- en lockmachine aanwezig.

VERENIGINGEN/STICHTINGEN
Het atelier welke de naam "Atelier Coby Zondag" heeft gekregen, is bedoeld om gebruikt te gaan worden door verenigingen en stichtingen die een goed geoutilleerd atelier nodig hebben. 

Alle materialen staan ter beschikking, zodat er geen overbodig nieuw materiaal aangeschaft hoeft te worden als naaigaren, knoopjes etc.

Het is geschikt voor het herstellen en opfrissen van oude kostuums, maar ook natuurlijk voor het maken van nieuwe. Er zal een pot staan om de kosten te kunnen dekken.

Het atelier bevindt zich op de begane grond van het DPO gebouw aan de Hoogwakersbosstraat 12 in Noordwijk.

Interesse? Neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.