Datum: 02-10-2023 - 09:42
19
me
'23
Brandweer met meerdere voertuigen naar melding brand strandpaviljoen Kon. Wilhelmina Boulevard.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Brandweer met meerdere voertuigen naar melding brand strandpaviljoen Kon. Wilhelmina Boulevard.

De brandweer van Noordwijk is vrijdag 19 mei vroeg in de avond met meerdere voertuigen naar een melding brand bij een strandpaviljoen aan de Koningin Wilhelmina Boulevard gespoed. Een gedeelte van de boulevard werd afgezet waar op dat moment nog de Ibiza markt in volle gang was....

Er was in de keuken in de spouwmuur een brandje ontstaan. De brandweer heeft een stuk van de muur weg moeten breken om bij de brandhaard te kunnen komen. Het strandpaviljoen is ontruimd geweest, alle aanwezige gasten moesten het pand verlaten.

De keuken heeft flink wat schade opgelopen. Salvage is ter plaatse gekomen om de schade op te nemen en de eigenaar bij te staan. De oorzaak van het ontstaan van de brand is onbekend. 

 

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.