Datum: 02-10-2023 - 22:18
20
me
'23
20 mei World Organizing Day 2023.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

20 mei World Organizing Day 2023.

20 mei is het World Organizing Day, een jaarlijks terugkerende dag die in 1984 in het leven is geroepen. Samen met haar leden en duizenden professional organizers wereldwijd, staat de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO) deze dag stil bij ons werk waarmee we organisaties en mensen zoals jij en ik helpen meer georganiseerd te worden....

Als professional organizers en opruimcoaches zijn we van ervan overtuigd dat goed georganiseerd zijn bijdraagt aan ons welzijn. Door effectief te plannen, prioriteiten te stellen en taken op een gestructureerde manier uit te voeren, kunnen we ons leven efficiënter en productiever maken. Op World Organizing Day staan we hier extra bij stil.

Grijp deze speciale dag aan om contact met mij op te nemen en maak gebruik van mijn World-Organizing-Day-actie. Zie de foto hieronder voor de actie.

En woon je niet in de Bollenstreek of in één van de omringende plaatsen, kijk dan op de website van NBPO voor een professional organizer bij jou in de buurt.

www.opruimcoachindebollenstreek.nl

Ellen van der Hulst

 

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.