Datum: 28-09-2023 - 02:25
18
me
'23
Eerste dag Ibiza festival druk bezocht.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Wendy Weijers

Eerste dag Ibiza festival druk bezocht.

De eerste dag van het driedaagse Ibiza festival is goed verlopen. Door het mooie weer en het heerlijke zonnetje was het gezellig druk op de Koningin Wilhelmina Boulevard en op de terrassen. De kramen met een exclusief aanbod van producten die gerelateerd zijn aan Ibiza deden goede zaken....

Ongeveer 175 stands met mode, tassen, sieraden, woonaccessoires en veel handgemaakte producten van Ibiza zijn vrijdag en zaterdag ook nog te bezoeken op de Koningin Wilhelmina Boulevard. 

Een waar spektakel voor jong en oud; een ultieme Ibiza-beleving! Gratis toegang. 18 tot en met 20 mei tussen 12.00 - 19.00 uur.

De Boulevard is tijdens dit evenement afgesloten voor verkeer. De gratis Beach Shuttle rijdt tijdens dit evenement van 12.00  - 19.00 uur.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.