Datum: 28-09-2023 - 03:22
17
me
'23
Cynthia Maan (GroenLinks) legt raadslidmaatschap neer
Geschreven door GroenLinks
Foto's Sandra Aartman

Cynthia Maan (GroenLinks) legt raadslidmaatschap neer

Cynthia Maan treedt terug als raadslid voor GroenLinks Noordwijk. "Ik heb de afgelopen jaren met veel plezier de stem van GroenLinks  laten horen in de raad, en dat plezier heb ik nog steeds. Maar ik kan het raadslidmaatschap op dit moment, en de komende tijd, ...

moeilijkcombineren met mijn nieuwe baan en privéleven, waardoor er op elk vlak te weinig ruimte overblijft voor het opdoen van nieuwe energie en inspiratie."

Fractievoorzitter Louis Koppel: "
Het vertrek van Cynthia is een verlies voor de fractie en voor de raad. Haar betrokkenheid en kundigheid - met name op het gebied van duurzaamheid en klimaat - zullen ontzettend gemist worden."

Maan zocht als raadslid veelvuldig de verbinding met andere partijen. De dossiers die verbonden waren met duurzaamheid en klimaat hadden extra haar aandacht en zal de fractie van GroenLinks zo goed mogelijk blijven opvolgen.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.