Datum: 02-10-2023 - 22:50
16
me
'23
Drie dagen Ibiza Festival op Koningin Wilhelmina Boulevard.
Geschreven door Noordwijk Marketing
Foto's PR

Drie dagen Ibiza Festival op Koningin Wilhelmina Boulevard.

Op het Ibiza festival vind je verschillende kramen met een exclusief aanbod van producten die gerelateerd zijn aan Ibiza, kortom je kunt er heerlijk rondstruinen. Kom gezellig met je vrienden, familie of collega’s en waan je even in een ontspannen vakantiesfeer! Het wordt een totale beleving met een uitgebreid aanbod aan kleurrijke en veelal handgemaakte producten....

Ook kan je terecht op één van de gezellige terrassen voor een lekker drankje en/of hapje.

Tijdens dit evenement zullen er ca. 175 stands met mode, tassen, sieraden, woonaccessoires en veel handgemaakte producten van Ibiza hun opwachting maken. 

Een waar spektakel voor jong en oud; een ultieme Ibiza-beleving! Gratis toegang. 18 tot en met 20 mei tussen 1200-1900 uur.

De Kon. Wilhelmina Boulevard is tijdens dit evenement afgesloten voor verkeer. De gratis Beach Shuttle rijdt tijdens dit evenement van 12.00  - 19.00 uur.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.