Datum: 02-10-2023 - 22:52
14
me
'23
Keepersclinic bij vv Noordwijk.
Geschreven door Vv noordwijk
Foto's Ellen Noppe

Keepersclinic bij vv Noordwijk.

‘Ieder jaar zien we jullie beter worden!’. De jeugdvoorzitter Rob Hogenhuis deelde de bekers uit aan de jeugdkeepers die vrijdag deelnamen aan de keepersclinic van vv Noordwijk. Jeugdkeepers krijgen wekelijks training en  keeperscoordinator Bram Schonenberg organiseerde voor de tweede keer een speciale keepersclinic voor alle jeugdkeepers van vv Noordwijk....

Topkeepers Lars Jansen, Ruben de Miranda, Floran Leeuwenburg, Duco Neyt, Thijs Ouwehand en Dani Atanes waren er bij om alle oefeningen te begeleiden. De avond werd na 5 oefeningen in het zonnetje afgesloten met pizza en 21 deelnemers gingen voorzien van een beker naar huis! 

De jeugdevenementencommissie organiseert het hele jaar leuke evenementen voor de jeugd. Wil je ook lid worden van vv Noordwijk kom proeftrainen of meld je aan voor het nieuwe seizoen. https://www.vvnoordwijk.nl/vv-noordwijk-proeftraining

Foto’s door Ellen Noppe

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.