Datum: 26-09-2023 - 22:06
13
me
'23
Opbrengst van €66.000 bij veiling vv Noordwijk.
Geschreven door Vv Noordwijk
Foto's Vv Noordwijk

Opbrengst van €66.000 bij veiling vv Noordwijk.

De eindstand van de eerste vv Noordwijk Veiling is uiteindelijk een prachtig bedrag van € 66.000 tot nu toe. Het is een voorlopige (bruto) stand omdat de online loterij nog doorloopt tot de Slotdag van 3 juni 2023.  Het was een leuke en lange avond met mooie kavels en spectaculaire biedingen. De shirts van de Noordwijk selectie zijn geveild door de spelers zelf....

De organisatie (Veiling op je Club), en de Veilingcommissie danken iedereen voor hun gulle bijdrage aan deze avond. Uiteraard ook onze sponsors, aanbieders en kopers van de vele kavels.  

Een deel van de opbrengst komt ten goede aan Spieren voor Spieren, waarvoor ook onze hartelijke dank voor de komst van Kindambassadeur Kevin en van Bart (SvS). Verder bedanken we ook Leo Alkemade voor zijn aanwezigheid.

Notaris Sweers heeft het verloop van de avond goed in de gaten gehouden. Ook onze dank hiervoor. 

We zien iedereen graag weer snel op de club! Tot de volgende editie van de vv Noordwijk Veiling.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.