Datum: 26-09-2023 - 20:36
12
me
'23
Feest bij 25 jaar Paspartoe.
Geschreven door Paspartoe
Foto's Paspartoe

Feest bij 25 jaar Paspartoe.

Op 18 mei is het 'krokettendag' volgens kunstenaar Arja. Op de verjaardag van Paspartoe eten we namelijk altijd een kroketje. Dit jaar is het niet zomaar een verjaardag, maar een 25-jarig jubileum. Dat vraagt om meer dan kroketten. Paspartoe is een creatief dagbestedingscentrum van 's Heeren Loo met een schilders-, textiel-, keramiek en cadeau-atelier in Noordwijk, Katwijk en Hillegom....

Op 17 mei rollen we op alle locaties van Paspartoe de rode loper uit, proosten we met champagne en hebben we een middag met leuke activiteiten. Samen met Special Arts en Scapino Ballet Rotterdam (educatie) gaan we op zoek naar bewegingen die we gaan gebruiken om een gezamenlijk jubileum kunstwerk te maken.  

Voor alle geïnteresseerden staat er op 17 mei om kwart voor 3 een drankje en wat lekker klaar om samen te proosten. Aanmelden kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.