Datum: 26-09-2023 - 22:20
12
me
'23
KunstKlank ontvangt mooie donatie van het Luchterduinfonds.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's KunstKlank

KunstKlank ontvangt mooie donatie van het Luchterduinfonds.

KunstKlank ontving het fantastische nieuws dat ze een bijzonder mooie bijdrage mogen ontvangen van het Luchterduinenfonds voor hun zomerproductie VAAR WEL. Als non-profitorganisatie is KunstKlank afhankelijk van sponsors en fondsen die hun helpen hun missie te vervullen: het bieden van toegankelijke en inspirerende culturele ervaringen aan de gemeenschap....

Veel landelijke en regionale fondsen worden momenteel overspoeld met aanvragen, die helaas niet allemaal gehonoreerd kunnen worden. KunstKlank ontving de afgelopen maanden dan ook al meerdere afwijzingen. 

Met deze opsteker gaat KunstKlank weer met vernieuwde energie verder met het prachtige creatieve proces van VAAR WEL:  een weergaloos sprookjesachtige muzikale vertelling, een theaterconcert in de open lucht. 

Laat je meevoeren in deze fantasie met muziek van componisten Bob Zimmerman, Reindier, Job Greuter en de teksten van Stijn van der Loo, Jan Boerstoel, Ruben van Gogh en Eiman Ghadban. De reis begint op het strand en neemt je mee naar een zaal tussen de bomen van het Piet Florisdal.

29 augustus t/m 7 september 2023

Start kaartverkoop: 1 juni 2023, via https://tickets.kunstklank.nl

https://kunstklank.nl/producties/vaar-wel/

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.