Datum: 02-10-2023 - 22:27
10
me
'23
Hemelvaartsdag en DE JONG Wandelschoen Experience 2023.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Hemelvaartsdag en DE JONG Wandelschoen Experience 2023.

Donderdag 18 mei 2023 zijn we extra geopend tijdens de Hemelvaartsdag. De adviseurs van onze winkel en showroom heten u van harte welkom. Deze extra vrije dag is vaak een goede reden om er eens lekker op uit te trekken en waarom niet naar De JONG Kampeer & Recreatie. Onze specialisten staan u graag te woord, informeren en helpen daar waar nodig. Natuurlijk zijn er op deze dag mooie acties die uw komst alleen nog maar leuker zullen maken...

Op vrijdag 19 en zaterdag 20 mei 2023 vindt weer de ‘DE JONG Wandelschoen Experience’ plaats. Uiteraard staat dit unieke evenement helemaal in het teken van wandelen. Deze dagen worden er verschillende wandelschoenen in de spotlights gezet, krijgt u informatie over het onderhoud van wandelschoenen en zullen onze specialisten u graag voorzien van handige tips en tricks.

Wandelschoenen
Bij De JONG Kampeer & Recreatie hebben wij vijf verschillende merken wandelschoenen. Zo hebben wij wandelschoenen van Grisport, Hanwag, Meindl, On en uiteraard Lowa. Al deze merken verschillen tot in de kleinste details van elkaar. Daarom vindt u bij DE JONG altijd een schoen naar wens.

Onderhoud en tips en tricks
Als er iets belangrijk is voor wandelschoenen is dit het onderhoud ervan. Zo gaat de wandelschoen langer mee, blijft deze fris en blijft het ademend vermogen behouden. Om de wandelschoen te onderhouden zijn er verschillende middeltjes, sprays, waxjes en care sponges. Onze specialisten geven hierin graag handige tips en tricks om zo comfortabel mogelijk te wandelen. Denk hierbij ook aan een bijbehorende wandeloutfit, de essentie van wandelsokken, de ideale pasvorm voor tassen, nut van wandelstokken en nog veel meer!

LOWA Experience Trailer
De ‘LOWA Experience Trailer‘ staat ook dit jaar weer op ons terrein tijdens de ‘DE JONG Wandelschoen Experience’. Wanneer u langs komt bij de ‘LOWA Experience Trailer‘ ziet u hier de uitgebreide collectie LOWA wandelschoenen. Zoek samen met één van de specialisten de ideale wandelschoen en test deze gelijk uit en dit alles helemaal GRATIS.

#Bollenstreekwandeling2023
U kunt ervoor kiezen om de Bollenstreekwandeling op uw eigen (wandel)schoenen te doen of gebruik te maken van een uitgekozen LOWA wandelschoen. De #Bollenstreekwandeling2023 bestaat uit meerdere wandelroutes. Dit jaar is er toegevoegd een kabouterduinwandeling (6km) in het natuurgebied van de Amsterdamse Waterleidingduinen.

De routes gaan langs de mooiste hoogtepunten van de Bollenstreek en (hopelijk) nog steeds enkele prachtige bollenvelden. De routes zijn prettig om te wandelen en biedt een uitgelezen kans om LOWA wandelschoenen te testen.

Super Stunten
Tijdens deze 3 dagen hebben wij een super stunt. U krijgt bij aankoop van een paar wandelschoenen de Deuter Urban Belt heuptas t.w.v. € 22,95 of Deuter Pulse 1 Cranbarry heuptas t.w.v. € 29,95 cadeau! Deze tassen zijn ideaal tijdens een mooie wandeling en zijn een "must" voor de fanatiekelingen. (*Uitgezonderd op wandelschoenen met een aanbieding.)

U heeft al goede wandelschoenen, maar wilt toch zo'n praktisch heuptasje scoren? U kunt de Deuter Urban Belt nu aanschaffen voor € 17,50.

Heeft u tijdens het wandelen liever een grotere rugzak, dan hebben wij een leuke EXTRA STUNT tijdens het wandelevenement. Zo hebben wij op drie verschillende Deuter rugzakken en op twee backpacks van Deuter een gave aanbieding. Deuter staat voor adrenaline en veiligheid.

Met een Deuter tas heeft u een betrouwbare partner op al uw avonturen. De tassen van Deuter zijn ruim en zijn er in verschillende soorten en maten. De vijf geselecteerde tassen zijn nu al in de Winkel te verkrijgen voor € 75,-. Wees er snel bij want OP=OP.

Wilt u meer informatie over Hemelvaartsdag of DE JONG Wandelschoen Experience? Kijk dan snel op onze website met de volgende link: klik hier. 

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.