Datum: 02-10-2023 - 22:24
10
me
'23
CJG organiseert webinar: ‘Gevoelige kinderen met intens en pittig gedrag’.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

CJG organiseert webinar: ‘Gevoelige kinderen met intens en pittig gedrag’.

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) organiseert in samenwerking met psycholoog en opvoedkundige Tischa Neve een webinar voor ouders van temperamentvolle kinderen tussen de 2 en 10 jaar. Temperamentvolle kinderen zijn intense, gevoelige en opmerkzame kinderen. Ze hebben een sterke eigen wil. Dit heeft voor- en nadelen en vergt vaak net een andere aanpak van ouders....

Ben jij benieuwd naar hoe het in het hoofd en lijf van temperamentvolle kinderen werkt en hoe je jouw kind kunt helpen zodat het 'emmertje' niet zo snel volloopt? Tischa Neve, bekend van tv en andere media legt uit en geeft tips.

De webinar Gevoelige kinderen met intens en pittig gedrag vindt plaats op donderdag 25 mei 2023 van 20.00 – 21.00 uur. Aanmelden voor deze gratis CJG-webinar kan via www.cjgcursus.nl 

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.