Datum: 24-09-2023 - 01:38
08
me
'23
In memoriam Jan Hermans.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

In memoriam Jan Hermans.

Op 5 Mei, de dag dat Nederland bevrijdingsdag vierde, bereikte ons het bericht dat ons oud lid Jan Hermans op 4 Mei is overleden. Jan was een van de mannen van het eerste uur van Tafeltennisvereniging TOV. Jan heeft de jaren in het Juvenaat meegemaakt, de jaren in de gymzaal Bronckhorststraat en de uiteindelijke verhuizing naar het huidige onderkomen aan de Nieuwe Zeeweg onder de vleugels van de RK Maria ter Zee kerk....

Jan is in zijn 60 jaar durend lidmaatschap van grote waarde geweest voor TOV. Bij tal van activiteiten was Jan betrokken, b.v. bij de organisatie van toernooien, de druk bezette kaartavonden die voor de broodnodige inkomsten zorgden, bardiensten regelen, en onderhoud van materiaal.

Jan droeg TOV een zeer warm hart toe. Volkomen terecht is hij in 2010 benoemd tot Lid van verdienste. Jan was als tafeltennisser een geducht tegenstander. die je kon omschrijven als een aanvallende verdediger.

Tot op late leeftijd heeft hij de weg weten te vinden naar het clubgebouw van TOV, maar uiteindelijk ging zijn lichaam te veel protesteren en moest hij helaas stoppen met zijn favoriete sport.

Wij zullen aan Jan blijven denken als een man van weinig woorden, maar altijd eerlijk en bedachtzaam als hij zich uitsprak! Een mooi mens!

Wij wensen Anny en de familie heel veel sterkte toe bij de verwerking van dit grote verlies.

Bestuur en leden van Tafeltennisvereniging TOV Noordwijk

Arnold Geerlings, voorzitter ad-interim

 

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.