Datum: 24-09-2023 - 03:43
05
me
'23
Grootschalige zoekactie KNRM naar vermiste persoon.
Geschreven door KNRM Noordwijk
Foto's Redactie BON

Grootschalige zoekactie KNRM naar vermiste persoon.

In de nacht van donderdag 4 mei op vrijdag 5 mei rond half twee in de nacht zijn de Kusthulpverleningsvoertuigen van KNRM Noordwijk en Katwijk gealarmeerd vanwege een vermiste persoon. De persoon was eerder op de avond vertrokken van ‘s Heerenloo en werd al enige tijd vermist. Na enig zoekwerk werd de zoekactie in de nacht opgeschaald met een politiehelikopter ter assistentie...

en werd het strand, de waterlijn en het duingebied afgezocht. 

Op het moment dat het Kusthulpverleningsvoertuig van KNRM Noordwijk op het strand aan het zoeken was kregen zij van de susploeg, aanwezig op De Grent, een bericht binnen dat er een persoon was aangetroffen in de entree van een parkeergarage. Omdat er op dat moment geen politievoertuig in de buurt was is het Kusthulpverleningsvoertuig naar De Grent gereden en trof daar de persoon aan die als vermist was opgegeven.  

De bemanning heeft zich over de persoon ontfermd en overgedragen aan de ondertussen ter plaatse gekomen politie. De politie heeft de persoon teruggebracht naar zijn zorggroep op ‘s Heerenloo. 

Afbeelding ter illustratie (archief Blik Op Noordwijk)

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.