Datum: 24-09-2023 - 02:40
05
me
'23
Praxis Noordwijk deelt cadeautjes uit!
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Praxis Noordwijk deelt cadeautjes uit!

Praxis Noordwijk deelt komende week cadeautjes uit! En dat doen ze uiteraard met een reden. Praxis Noordwijk wil de klanten extra laten beleven hoe het is om bij Praxis te kopen in plaats van online te winkelen. Daarnaast bestaat Praxis Noordwijk bijna 10 jaar en hebben ruim 35 mensen uit de buurt een baan...

Van 8 tot en met 14 mei wordt er elke dag uitgepakt! Iedere dag worden er gratis producten weggegeven aan de eerste drie bezoekers. Alle overige bezoekers ontvangen een waardebon. Bij elke nieuwe opdracht wordt er gratis bezorgd en er kan gratis worden ingemeten bij u thuis als u daarom vraagt. 

Er zijn raadspelletjes in de winkel en wedstrijdjes spijkerslaan.  U kunt meedoen met workshops en kijken naar demonstraties. Teveel om op te noemen, het wordt een echte feestweek!

Klik op de flyer hieronder om alle acties te lezen. 

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.