Datum: 26-09-2023 - 22:22
29
apr
'23
Kleynkoorproject 2023 THEATERDINER ‘First Love’ start kaartverkoop op 8 mei.
Geschreven door Kleynkoor
Foto's Kleynkoor

Kleynkoorproject 2023 THEATERDINER ‘First Love’ start kaartverkoop op 8 mei.

Een theaterdiner over het gevoel van je eerste liefde met muziek vanuit de jaren 60 tot en met nu. Een unieke show waarbij publiek en zangers elkaar ontmoeten in de feesttent op landgoed Calorama. Deze locatie is met uitzondering van monumentendagen en speciale events voor ons theaterdiner opengesteld, waarbij de liefde de avond rood zal kleuren....

De locatie is heel geschikt voor onze theatrale insteek van het repertoire en wij kunnen op deze manier de leerlingen een heel andere blik geven van een tijd waarin zij zelf niet leven. Wij gaan theatraal zoeken naar de liefde die ons bindt, in welke vorm dan ook, in de speciaal hiervoor opgezette ‘first love’ theatertent.

Ook het publiek zal in gesprek met elkaar gaan door op deze unieke plek samen te eten en te drinken, vooraf niet wetend met wie en aan welke tafel je komt te zitten. Dit maakt de avonden spannend, voor zowel medewerkers als publiek.

Onze ouders koken:

Ook onze amateurkoks krijgen de gelegenheid hun kookkunsten te gaan delen. Wij bieden de kokende ouders een workshop van Topkok Klaas van Winsum, die hen een bijzonder gerecht leert koken in het kader van het thema.

Sinds een aantal jaren beschikt de stichting KunstKlank over een mobiele keuken, volledig ingericht met ovens, koelkasten en apparatuur. Wij willen deze keuken inzetten voor dit theaterdiner.

Vier je de liefde met ons?

Vrijdag 26 mei try out voor vluchtelingen en vrijwilligers in Noordwijk

Zaterdag 27 mei 19.00 uur theaterdiner

Zondag 28 mei 19.00 uur theaterdiner

Locatie: landgoed Calorama

Inloop kwartier voor aanvang

Concept: Herma van Piekeren en Chantal van der Klugt
Sergio: Korneel Defrancq
Piano: Michiel Barendse
Bas: Kees Barnhoorn
Drums: Peter van Blanken

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.