Datum: 02-10-2023 - 22:34
29
apr
'23
MSV basketbal blijft maar groeien, ledenaantal verdubbeld.
Geschreven door MSV Basketbal
Foto's PR

MSV basketbal blijft maar groeien, ledenaantal verdubbeld.

MSV basketbal uit Noordwijk is bezig met een stevige groei. Zo had de club eind 2019, vlak voor Corona, nog maar 92 leden. De afgelopen jaren is de club verdubbeld kwa ledenaantallen. Afgelopen seizoenen wisten weer veel nieuwe jeugdige spelers/ster de weg naar de sporthal Duinwetering te vinden....

Vorige week werd het 180ste lid verwelkomt. Cliff van der Linden, 6 jaar, heeft zich na drie proeftrainingen aangemeld bij de Peanuts (6-7 jarige). Tijdens deze leuke en vooral speelse trainingen worden de eerste beginselen van het basketbalspelletje aangeleerd.

Volgend seizoen komen er weer minimaal 2 extra jeugdteams bij. Zoals het er nu naar uitziet zal het daar niet bij blijven.

MSV basketbal is een club voor jong en oud. Vindt u of uw kind het leuk om (weer) te gaan basketballen: Kijk dan voor meer informatie op onze site www.msvnoordwijk.nl

Foto: Cliff van der Linden (180ste lid MSV)

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.