Datum: 24-09-2023 - 03:12
02
me
'23
Lotgenotencontact: "Elkaar ontmoeten tijdens een wandeling"
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Lotgenotencontact: "Elkaar ontmoeten tijdens een wandeling"

Ben jij een mantelzorger en wil je graag andere mantelzorgers ontmoeten om ervaringen uit te wisselen en tips te delen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Op dinsdagochtend 16 mei 2023 organiseren de adviseurs mantelzorg van Welzijn Noordwijk een wandeling op het prachtige Landgoed Nieuw-Leeuwenhorst, waar je in de buitenlucht andere mantelzorgers kunt ontmoeten....

Het is fijn om met mensen te praten die in vergelijkbare situatie zitten als jij. Tijdens deze wandeling kun je in een ontspannen sfeer je verhaal delen, je hart luchten of gewoon genieten van een mooie wandeling met gelijkgestemden. De wandeling zal ongeveer anderhalf uur duren en onderweg is er natuurlijk ook gelegenheid om even uit te rusten en wat te drinken.

De wandeling vindt plaats op dinsdag 16 mei 2023 van 10:00 - 11:30 uur op Landgoed Nieuw-Leeuwenhorst. Het is belangrijk om je voor 15 mei aan te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 071-7114334. Na aanmelding ontvang je van ons verdere informatie over je deelname.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.