Datum: 28-09-2023 - 00:37
28
apr
'23
Oranjevereniging Noordwijk kijkt terug op een zeer geslaagde Koningsdag 2023. (Foto’s)
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Oranjevereniging Noordwijk

Oranjevereniging Noordwijk kijkt terug op een zeer geslaagde Koningsdag 2023. (Foto’s)

Oranjevereniging Noordwijk kijkt terug op een zeer geslaagde Koningsdag 2023! Op een nieuwe locatie, in de Abraham van Royenstraat, was een podium opgebouwd en een klein stukje verder begon de Kindervrijmarkt die tot ver in de Maarten Kruytstraat door liep. Vele bezoekers wisten de weg te vinden naar de nieuwe locatie waar het zeer gezellig toeven was....

Niet alleen in de Abraham van Royenstraat was het feest. Diverse horeca gelegenheden hadden een mooi programma met live muziek, en in De Wieken was een bingo georganiseerd. 

Ook de verzorgingshuizen werden niet vergeten met Koningsdag. De bewoners van Groot Hoogwaak werden getrakteerd op een optreden van Zeemanskoor de Noordwijkers.

De Oranjevereniging kan alleen functioneren dankzij de steun van vele vrijwilligers. Zij vormen het kloppend (Oranje)hart van de vereniging. Vele handen maken daarbij licht werk.

De Oranjevereniging is daarom altijd op zoek naar sportieve, creatieve en flexibele vrijwilligers die het leuk vinden om mee te helpen met het organiseren en verder uitbouwen van de activiteiten van de Oranjevereniging. Je kunt vrijwilliger worden voor slechts enkele uurtjes per jaar door mee te helpen aan het organiseren van één activiteit tot en met het ambiëren van een bestuursfunctie zodat je het hele jaar voor de Oranjevereniging actief kunt zijn. De keuze is aan jou!

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto's: Oranjevereniging Noordwijk 

 

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.