Datum: 28-09-2023 - 00:55
27
apr
'23
Met een stralend zonnetje is Koningsdag 2023 in Noordwijk van start gegaan. (Foto’s + video)
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Met een stralend zonnetje is Koningsdag 2023 in Noordwijk van start gegaan. (Foto’s + video)

Koningsdag 2023 is met een stralend zonnetje vanmorgen rond half 10 van start gegaan in Noordwijk. Op een nieuwe locatie, de Abraham van Royenstraat, staat een mooi podium waar vanmorgen een aantal gedecoreerden, burgemeester en wethouders en uiteraard de Oranjevereniging op plaats namen...

Na de korte speeches van Oranjevereniging voorzitter Hans van der Meer en burgemeester Wendy Verkleij werden een aantal liederen gezongen, waaronder uiteraard het Noordwijks Volkslied en het Wilhelmus. Na het proosten met een oranjebitter is Koningsdag 2023 officieel geopend in Noordwijk.

Er is vandaag genoeg te doen in Noordwijk! Kijk op de flyer hieronder wat er allemaal te doen is. De redactie van Blik Op Noordwijk wenst alle inwoners van Noordwijk een stralende Koningsdag toe!

 

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.