Datum: 26-09-2023 - 21:57
25
apr
'23
Gemeentelijke onderscheiding Noordwijk voor Stephan Stokkermans.
Geschreven door Gemeente Noordwijk
Foto's Gemeente Noordwijk

Gemeentelijke onderscheiding Noordwijk voor Stephan Stokkermans.

Burgemeester Wendy Verkleij reikte op 25 april aan de heer Stephan Stokkermans de gemeentelijke onderscheiding van de gemeente Noordwijk uit. Hij ontving deze gemeentelijke onderscheiding vanwege zijn maatschappelijke verdiensten voor de gemeente Noordwijk....

De overhandiging van ‘de Verdiende Trots’ vond plaats bij zijn afscheid als voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland afdeling Noordwijk, tijdens de algemene ledenvergadering.

Gemeentelijke onderscheiding
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Noordwijk reikt de gemeentelijke onderscheiding uit als blijk van waardering en erkentelijkheid. Het is een sculptuur, genaamd ‘de Verdiende Trots’, ontworpen door kunstenaar Mark Brouwers. De sculptuur verbeeldt een persoon op een duintop. In een trotse houding. Aan de voet zie je de zee en aan de zijkant tulpjes. De persoon is op een voetstuk geplaatst.
 

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.