Datum: 24-09-2023 - 02:59
24
apr
'23
OPEN HUIS 50 Jaar DE JONG Kampeer & Recreatie.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

OPEN HUIS 50 Jaar DE JONG Kampeer & Recreatie.

Bijna één jaar geleden bestond DE JONG Kampeer & Recreatie in Hillegom-De Zilk 50 jaar.  Een moment dat zij op dat moment graag groots hadden willen vieren. De beperkte leverbaarheid van met name caravans en campers zorgde ervoor dat de grote showroom maar net gevuld was. Reden genoeg voor DE JONG om nog één keer uit te pakken. Zo organiseert het op zondag 30 april een groots OPEN HUIS....

Wat is er te beleven op het OPEN HUIS ?
Naast veel nieuws op caravan, camper, voortenten , kampeer- en outdoor gebied heeft DE JONG vele extra activiteiten op 30 april.  Zo zijn er vier speciale wandeltochten waaronder de ‘Kabouterdorp’ duinwandeling. Ook is er campingentertainment met onder met o.a. de#Bollenstreekwandeling2023, schminkenen eenkleurwedstrijdEr zullen vele aanbiedingen zijn en de hypermoderne Hymer Venture S zal in de Showroom verschijnen.  

Winkelaanbiedingen
In de 2.200 m2 grote kampeer- en outdoorwinkel van DE JONG vindt u de nieuwste kampeersnufjes en outdoor trends. Op 30 april zullen er verschillende aanbiedingen zijn in de 2.200 m2 grote kampeer- en outdoorwinkel van DE JONG. Er zijn bijvoorbeeld aanbiedingen op de Travellife Barletta kampeerstoelen van € 119,95 voor € 80,- en LOWA Renegade wandelschoenen van € 209,99 voor € 165,-. Tevens ontvangt iedere koper van wandelschoenen, uitgezonderd op de LOWA Renegade, een gratis paar Falke wandelsokken ter waarde van € 20,-.

De hypermoderne Hymer Venture S
Tijdens het OPEN HUIS verwelkomt DE JONG Kampeer & Recreatie ook de hypermoderne Hymer Venture S. Deze toekomstvisie voldoet aan de hoogste eisen van een camper. De half integraal combineert lifestyle met ambitie. De Venture S weet de smalle carrosserie te combineren met een royale binnenruimte. De uitklapbare achterwand zorgt voor een eigen terras en maakt deze hightech camper helemaal af.

50 EDITION modellen
Speciaal voor het 50 jarig bestaan zijn er maandelijks winacties geweest bij DE JONG. Ook waren er diverse 50 Edition modellen in dit jubileumjaar. Om het jubileumjaar een knallend eind te geven zijn er nog eens drie modellen caravans en twee modellen buscampers in 50 Edition verkrijgbaar. De 50 Edition modellen zijn speciale voertuigen die vaak in kleine oplage EXTRA uitgerust zijn en daarom zeer aantrekkelijk. De 50 Edition modellen zijn speciaal voor het DE JONG 50 EDITION Pakket ingekocht en verschillend uitgevoerd. Deze modellen worden zolang de voorraad strekt in de maand april aangeboden.

Tijdens het OPEN HUIS verwelkomt DE JONG alle geïnteresseerde met open armen. Een reis, kampeer of outdoor liefhebber of gewoon nieuwsgierig? Iedereen is van harte welkom om deze speciale dag mee te vieren.

Meer weten over het OPEN HUIS van de JONG Kampeer & Recreatie kijk op DE JONG 50 jaar Afsluiting jubileumjaar OPEN HUIS | DE JONG Kampeer & Recreatie (dejongrecreatie.nl)

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.