Datum: 26-09-2023 - 22:21
24
apr
'23
Inês d'Avena en Claudio Barduco Ribeiro in tweede lunchconcert Muziek in Jeroen.
Geschreven door Muziek in Jeroen
Foto's PR

Inês d'Avena en Claudio Barduco Ribeiro in tweede lunchconcert Muziek in Jeroen.

Dinsdag 2 mei zijn op het tweede Lunchconcert van Muziek in Jeroen , Inês d'Avena en Claudio Barduco Ribeiro beide afkomstig uit Brazilië te gast. Samen vormen zij het duo Lotus. Inês op de blokfluit en Claudio op het clavecimbel Zij treden samen al op sinds 2001 toen zij beiden studeerden aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag....

Hun repertoire bestaat uit 17e- en 18e-eeuwse werken die oorspronkelijk geschreven werden voor blokfluit en klavecimbel of continuo en uit andere historisch verantwoorde transcripties, waarbij hun presentatie wordt gekenmerkt door een zeer levendige vertolking van de muziek.

Samen richtten zij ook COLLEGIUM MUSICUM Den Haag op, waarvan Claudio Ribeiro dirigent is.

Het concert in de Oude Jeroenskerk in Noordwijk begint om 12.30 uur en duurt ongeveer een halfuur. Het in- en uitloopconcert is gratis toegankelijk en kent na afloop een Open Schaal collecte. 

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.