Datum: 26-09-2023 - 21:11
24
apr
'23
Rotaryclub Noordwijk haalt mooi bedrag op voor het Willem Alexander Kinderziekenhuis Leiden.
Geschreven door Rotaryclub
Foto's PR

Rotaryclub Noordwijk haalt mooi bedrag op voor het Willem Alexander Kinderziekenhuis Leiden.

De Rotaryclubs Noordwijk e.o. en Rijnwoude hebben op 16 april in samenwerking met Grand Hotel Huis ter Duin een wijnpreuvenement georganiseerd ten behoeve van het Willem Alexander Kinderziekenhuis in Leiden. Het evenement was een groot succes en heeft maar liefst een bedrag van euro 15.650 opgebracht....

Het wijnpreuvenement was een gezellig en smaakvol evenement, waarbij deelnemers konden genieten van tientallen soorten wijn en heerlijke hapjes. Een deel van de opbrengst is in de vorm van een cheque overhandigd aan het Willem Alexander Kinderziekenhuis in Leiden. Dit bedrag zal bijdragen aan de verbetering van het welzijn van de kinderen die daar behandeld worden.

Om het succes van het wijnpreuvenement voort te zetten, is de website www.wijnpreuvenement.nl geopend voor bestellingen van wijn. Een deel van de opbrengst, namelijk circa 1,75 euro per fles, zal worden gedoneerd aan goede doelen. Hierdoor kunnen wijnliefhebbers niet alleen genieten van heerlijke wijnen, maar ook bijdragen aan het goede doel.

Beide Rotaryclubs zijn erg blij met het succes van het wijnpreuvenement en willen iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan de opbrengst voor het Willem Alexander Kinderziekenhuis. Door de steun van deelnemers en wijnliefhebbers kan er een verschil worden gemaakt in het leven van kinderen die daar behandeld worden.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.