Datum: 03-10-2023 - 00:17
25
apr
'23
Halve marathon keert terug naar het Hollands Duin.
Geschreven door NSL
Foto's NSL

Halve marathon keert terug naar het Hollands Duin.

Een halve marathon door de duinen en langs de bloeiende bollenvelden! Kenners noemen het de mooiste Halve Marathon van de Bollenstreek. Geniet op zondag 30 april van de Omloop van Noordwijkerhout, georganiseerd door atletiekvereniging Noordwijkerhoutse Strandlopers (NSL)....

Of loop/wandel mee op de 5 of 10 km langs de kleurrijke velden in het buitengebied van Noordwijkerhout en door het Hollands Duin.
Alle parcoursen zijn vernieuwd en de moeite waard. 

Het 27e Circuit  bestaat uit 9 wedstrijden. De Omloop van Noordwijkerhout is de één na laatste wedstrijd van het Circuit met een hardloopwedstrijd op de afstanden 5, 10 en 21,1 km en een 10 km wandeling.

Dit jaar zijn de parcoursen vernieuwd en verbeterd. De nieuwe route van de 5 km gaat over een geheel verhard parcours langs de in bloei staande bollenvelden en het Oosterduinse meer. De 10 km hardlopen/wandelen tikt het strand bij de Langevelderslag aan en kent een verharde (schelpen) ondergrond door het duin. Bij de halve marathon (21 km) is er een uniek parcours door het bos en het Hollands Duin.

Na afloop is er voor iedere deelnemer en vrijwilliger een plantje. Voor de podiumwinnaars zijn er geldprijzen.

Meer informatie en inschrijving op de NSL website: https://www.av-nsl.nl/Ook voor het verkennen van de parcoursen.      

Hou je van hardlopen en wil je dat vaker doen in groepsverband? Kom dan (proef)lopen bij de NSL en ontdek hoe jij fit blijft! Meld je vrijblijvend aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Blijf op de hoogte
Meld je ook aan voor de nieuwsbrief over onze wedstrijden en wandeltochten. Stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. 'aanmelden nieuwsbrief'.

Vrijwilligers gezocht!
Loop jij (helaas) niet mee met de Omloop, maar vind je het wel leuk om te helpen? Geef je dan op als vrijwilliger! Daarmee help je mee om er een veilige en fijne wedstrijd van te maken voor deelnemers en organisatie.
Opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De NSL is een regionale vereniging voor hardlopen en sportief wandelen. En aangesloten bij de Atletiekunie en KWbN. De NSL is opgericht in 1968. 
Meer informatie over de NSL kunt u vinden op de website http://www.av-nsl.nl/
.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.