Datum: 24-09-2023 - 03:42
23
apr
'23
Cabaretier Leo Alkemade opent samen met een kind-ambassadeur van Spieren voor Spieren de ‘Veiling op je Club’ avond bij vv Noordwijk.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Cabaretier Leo Alkemade opent samen met een kind-ambassadeur van Spieren voor Spieren de ‘Veiling op je Club’ avond bij vv Noordwijk.

Vrijdag 12 mei organiseert vv Noordwijk de veiling, waar nu al meer dan 200 kavels voor beschikbaar zijn gesteld. De avond wordt geopend door gastspreker Leo Alkemade en begeleid door veilingmeester Ad van Zelst die geassisteerd wordt door dames1 van vv Noordwijk. Een kind- ambassadeur van Spieren voor Spieren is ook bij de opening aanwezig, want een deel van de opbrengst gaat naar dit goede doel....

De sponsors dragen de club een warm hart toe en hebben bijna 200 items voor de veiling toegezegd, van een wijnpakket tot een gesigneerd shirt door Frenkie de Jong, VIP tickets voor voetbalwedstrijden tot diners voor 15 man, een weekend cabrio rijden en nog veel meer en…. iedereen kan meebieden.

Gedurende de avond worden er ook 10 euro loten verkocht. De trekking is aan het einde van de avond en ook daarbij kun je mooie prijzen winnen, van een kappersbon tot een LED TV. 

Wil je meer weten, het veilingmagazine en de kavellijst zijn vanaf 1 mei digitaal beschikbaar via https://www.vvnoordwijk.nl/veiling 

De kantine is 12 mei open vanaf 19:30 uur

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.