Datum: 24-09-2023 - 03:33
21
apr
'23
Janny van der Heijden opent Mooiste file van Nederland op de Boulevard van Noordwijk.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Wendy Weijers en Flashlight Fotografie

Janny van der Heijden opent Mooiste file van Nederland op de Boulevard van Noordwijk.

Vrijdagmiddag 21 april is op de Koningin Wilhelmina Boulevard de Mooiste file van Nederland geopend door Janny van der Heijden. Met het thema De Tuin van Holland Proeftuin Noordwijk kan Janny zeker uit de voeten. Ze is een enorme liefhebber van ambacht en tradities bewaren en heeft recent ook een boek geschreven over de traditie en eetcultuur van Nederland....

Het erfgoed van Nederland moet gekoesterd worden, en dan vooral het eten. Ze is er een groot voorstander van om met de seizoenen mee te leveren en niets in te vliegen.

Daarnaast is Janny natuurlijk ook bekend van onder andere het tv-programma Heel Holland Bakt. Samen met haar al even bekende teckel Nhaan was ze in Noordwijk, genoot van het strand en van de prachtig opgestoken wagens op de Boulevard.

De Mooiste file van Nederland is tot en met zondag te bewonderen op de Koningin Wilhelmina Boulevard waar maar liefst 41 auto's staan opgesteld. 

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.