Datum: 02-10-2023 - 22:39
21
apr
'23
Spetterende samenwerking Witte School en Crescendo Noordwijk.
Geschreven door Crescendo
Foto's PR

Spetterende samenwerking Witte School en Crescendo Noordwijk.

Afgelopen donderdag vond er een unieke samenwerking plaats tussen de leerlingen, leerkrachten van de Witteschool en een groep muzikanten van Crescendo plaats. Willeke Kouwenhoven heeft de musical “Prinses Victoria” geschreven en deze werd zelfs twee keer uitgevoerd in de bomvolle aula van het Northgo College, die speciaal voor deze gelegenheid was gehuurd....

Alle leerlingen namen op hun eigen manier deel aan de musical. Er werd gezongen, op boomwhackers gespeeld en er werd zelfs door een hele groep op de blokfluit met het orkest meegespeeld. De leerkrachten van de Witteschool speelden hun rol met verve waarbij alle aanwezigen helemaal werden meegenomen in het spannende verhaal. Gelukkig liep alles goed af en leefden zij nog lang en gelukkig.

Er kan door iedereen worden teruggekeken op een zeer geslaagde avond waar heel veel werk aan voorafgegaan is.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.