Datum: 26-09-2023 - 21:33
24
apr
'23
De 10 van Noordwijk komt er weer aan.
Geschreven door 10 van Noordwijk
Foto's PR

De 10 van Noordwijk komt er weer aan.

De 10 van Noordwijk, het hardloopevenement van Noordwijk wordtZondag 9 juli 2023organiseert door EPICinderunning in samenwerking met de Hersenstichting. De start en finish bevindt zich aan de boulevard van het mooie Noordwijk....

Het evenement
De 10 van Noordwijk is een gezellige en mooie run. Je kan kiezen uit de 1 KM Familieloop, 5 KM Loop of 10 KM Loop. Het parcours gaat door de prachtige duinen, over schelpenpaden en fietspaden. 

Het programma 

10:00 - Start 1 KM Familieloop

10:30 - Start 5 KM Loop

11:30 - Start 10 KM Loop

Het goede doel
De Hersenstichting verbindt zich deze editie aan de 10 van Noordwijk. Gezonde hersenen zijn niet vanzelfsprekend. Sterker nog, al meer dan 4 miljoen Nederlanders hebben een hersenaandoening. Daarom zet de Hersenstichting alles op alles voor gezonde hersenen voor iedereen. Je kan nu al een actiepagina aanmaken en gelijk starten met fondsenwerven.

SunsetWalk
Op zaterdag 8 juli 2023 wordt de SunsetWalk georganiseerd. Het zal starten vanaf 18:00 tot 19:30, dit geldt voor zowel de 3,5 km, 5 km en de 10 km. Meer informatie over de Sunset Walk is te vinden op de website. (www.hersenstichting.nl/sunsetwalk)

Inschrijven kan via de website van de 10 van Noordwijk. (www.10vannoordwijk.nl)

De foto is gemaakt door Rob van Efferen (Rob Sportfotografie).

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.