Datum: 26-09-2023 - 21:27
25
apr
'23
Wijn en Spijs avond bij De Oude Keuken.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Wijn en Spijs avond bij De Oude Keuken.

Je hoort steeds meer over activiteiten die Wijn en Spijs combineren. Bij een goed restaurant kiezen velen voor het wijn-arrangement. Gemak dient de mens, het restaurant heeft de ideale combinatie gemaakt wat betreft de smaken op het bord en de smaken in je glas....

Waarom is dat zo belangrijk, óf ís het belangrijk dat we de goede combinatie hebben?

Op 3 juni is er een Wijn Spijs avond in De Oude Keuken. Ik ga je niet de ideale combinatie voorschotelen, maar we gaan samen op zoek naar de mooiste combinatie.

Bij 7 gerechtjes zoeken we aan de hand van 12 wijnen de beste combinatie. Geen makkelijke avond, je smaakpapillen op standje ‘aan’, je hersens erbij.

Proeven, combineren, maar ook genieten en met een mooie ervaring naar huis.

De avond is als Try- out € 56.50. Er is ruimte voor 12 personen. Wees op tijd, want vol is vol! Opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.