Datum: 02-10-2023 - 22:25
20
apr
'23
Impact cultuurreis Kleynkoor Academy naar Wenen.
Geschreven door Kleynkoor
Foto's Kleynkoor

Impact cultuurreis Kleynkoor Academy naar Wenen.

Al jaren organiseert Kleynkoor cultuurreizen voor hun leden naar bijzondere culturele plaatsen in het buitenland. Zo zijn Parijs, Dingle en Venetië al eens gekozen en afgelopen weekeind Wenen. Wat blijft het bijzonder dat een paar dagen in een andere culturele omgeving zo’n ontzettende indruk maakt....

De kleynkoorleden verdiepen in groepsgevoel, verbinding, ontwikkeling, cultureel bewustzijn in een ander taalgebied. Oude contacten zetten we in om nieuwe herinneringen te kunnen creëren. Ontmoetingen met theatermensen en een blik achter de schermen op plaatsen waar je als toerist niet komt, dat is het unieke aan dit concept.

We mochten in Wenen de Staatsopera bekijken onder leiding van een persoonlijke gids en bij het Raimundtheater achter de schermen kijken. Vervolgens bezochten we de voorstelling Rebecca waar oud koorlid Nienke Latten de hoofdrol speelde met Willemijn Verkaik.

Voor veel koorleden was dit een prachtige ervaring waar ze jaren later nog steeds over zullen praten. We hopen als organisatie dat het hen, naast koorlid te zijn openingen geeft om in hun ontwikkeling ruimte te maken voor andere mensen.

Dat deze ervaringen van waarde blijken voor hun toekomst.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.