Datum: 28-09-2023 - 00:21
21
apr
'23
Inschrijving Star Balm Strandlopen geopend.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Inschrijving Star Balm Strandlopen geopend.

De Strandlopencommissie van volleybalvereniging NOVO is druk bezig met de voorbereidingen voor de strandlopen die op 15 juni a.s. voor de 51e keer op het Noordwijkse strand van start gaan....

Met een mooie sportzomer voor de boeg zijn onlangs de inschrijvingen van de Star Balm Strandlopen geopend. Er wordt weer, als vanouds, op 2, 4 of 8 km hardgelopen op het Noordwijkse strand op de donderdagen van 15 juni t/m 17 augustus. Iedereen is op deze avonden van harte welkom bij dit prachtige en unieke loopevenement. Een evenement voor alle leeftijden, voor de jeugd en voor volwassenen. Er is zelfs een 70+ klassement!

De omstandigheden op het strand kunnen van week tot week verschillen. Het is altijd weer een uitdaging om die omstandigheden het hoofd te bieden. Dat geldt voor de wedstrijdloper maar ook voor een recreatieve hardloper. De Strandlopen bieden in iedere geval alle sporters de mogelijkheid de conditie op peil te houden als je eigen sport met zomerstop is.

Klassement lopers kunnen zich nu inschrijven op de website www.strandlopen.nl. Op deze website is ook alle informatie te vinden. Iedereen wordt uitgenodigd om bij het inschrijven ook de sportclub op te geven waar men lid van is, zodat men de tijden van de clubmaten snel kan inzien.

Iedereen die zich van tevoren inschrijft, krijgt een gratis kaart om eens iemand mee te nemen. De voorinschrijving sluit op maandag 5 juni a.s.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.