Datum: 26-09-2023 - 21:54
17
apr
'23
Noordwijk Promotie Prijs naar Duin en Bollen 4 Daagse.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Flashlight Fotografie

Noordwijk Promotie Prijs naar Duin en Bollen 4 Daagse.

Tijdens het jaarlijkse partnerevent van Noordwijk Marketing wordt elk jaar de Noordwijk Promotie Prijs uitgereikt. Ondernemers vanuit de gemeente Noordwijk konden personen of organisaties nomineren voorafgaand aan het event....

Maandagavond 17 april was in het Alexander Hotel dan de ontknoping. De drie genomineerden waaruit gekozen kon worden was Tulip Experience Amsterdam, Stephan Stokkermans en Duin en Bollen 4 Daagse. 

De aanwezigen in de zaal hadden het laatste woord en met een grote meerderheid kwam de Duin en Bollen 4 Daagse als winnaar uit de bus. 

Burgemeester Wendy Verkleij heeft de prijs uitgereikt. Voor elke genomineerde had ze een mooie inleiding waarom het zo terecht was dat deze persoon of organisatie genomineerd was. 

Stephan Stokkermans promoot als directeur van Grond Hotel Huis ter Duin de gemeente Noordwijk wereldwijd. Maar Stephan is vooral genomineerd als voorzitter van de KHN afdeling Noordwijk waar hij na negen jaar het stokje overdraagt aan Sjoerd Hoogervorst. Stephan heeft er voor gezorgd dat de zichtbaarheid van horeca in Noordwijk enorm is gestegen en Noordwijk te positioneren.

Tulip Experience Amsterdam is eind 2019 opgezet, mede door het toenemende toerisme in de Bollenstreek. Met een unieke combinatie tussen educatie en beleving vergroot Tulip Experience Amsterdam de kennis over Nederlands grootste icoon, de tulp.

De Duin en Bollen 4 Daagse is een unieke wandelvierdaagse door de hele Duin en Bollenstreek die vorig jaar oktober voor het eerst georganiseerd is. Het heeft als doel om bezoekers en inwoners te stimuleren om op een gezonde en gezellige manier de streek te leren kennen in het naseizoen. Tjeerd Scheffer heeft als directeur van de Duin en Bollen 4 Daagse de Noordwijk Promotie Prijs in ontvangst mogen nemen uit handen van burgemeester Wendy Verkleij.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.